Skip to content

Over mij

Mijn kernwaarden

Mibeth Huider

Ik ben Mibeth Huider en ben sinds 2012 zelfstandig fysiotherapeute.
In het begeleiden van mensen met uiteenlopende lichamelijke klachten heb ik behoorlijk wat vaardigheid, kennis en attitude ontwikkeld.

Bij het TraumaNetwerk van het AMC ben ik 10jr aangesloten geweest. Ik heb veel geleerd van de uitdagingen die hierbij op mijn pad kwamen en de leerervaringen t.a.v. fysiek en emotioneel trauma.

-> Resultaatgericht

-> Zorg op maat

-> Vertrouwen

-> Echt tijd nemen

-> Aandacht

-> Respect


Over mij

Wat drijft mij?

Ik ben gefascineerd door de omvang van ons adaptief vermogen van het mechaniek van ons lichaam.
Ik beleef het als iets bijzonders als wij ons als mens kwetsbaar op kunnen stellen en zo samen tot inspiratie en inzichten mogen komen.
Binnen de keuzes die we maken en wat ons overkomt zijn we allemaal onze eigen ervaringsdeskundige en creëren voor ons op dat moment passende copingstrategieën.
Ook ik heb mogen meemaken hoe belangrijk het is de juiste hulp te ontvangen ten tijde van fysiek, emotioneel en zelfs existentieel lijden en hoe essentieel het is om bereid te zijn soms tot het uiterste te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Dat heeft me geïnspireerd en motiveert me nu als fysiotherapeut om persoonlijke aandacht voor u hoog in het vaandel te hebben, nieuwsgierig te zijn en zelfs verder over dit vak heen te kijken.

Over mij

Holistisch fysiotherapeut

“Er is een groot verschil tussen presteren ZODAT je je vervuld voelt 

of

presteren OMDAT je je vervuld voelt”