Skip to content

Visie

Holistisch fysiotherapeut

Visie

Gaandeweg mijn loopbaan zie ik dat klachten die ontstaan in het lichaam en blokkades veroorzaken, soms veroorzaakt worden door andere factoren dan de meest voor de hand liggende. Een fysieke klacht is een verschijningsvorm, het lichaam kan een offer doen in de uitlijning en evenwicht van het mechaniek van spieren en gewrichten (en zelfs organen) om met man en macht een nog belangrijkere functie te behouden. Zeker bij verandering in de anatomie door bijv. een operatie kan dit verstoring of verkleving (adheasies) veroorzaken. Zo zie ik hoe het vrijmaken van een verkleefd litteken van een blinde darm operatie kan zorgen dat de linkerschouder klacht verdwijnt of heupklachten bij een keizersnede, enzovoorts.

Holistisch fysiotherapeut

Visie

Verwacht bij mij dat er op een verrassend andere manier naar u en uw klachten gekeken wordt dan u wellicht gewend bent.
Een holistisch fysiotherapeutische kijk op de werking van het lichaam neem ik mee in mijn diagnose en behandelplan.
Mijn expertise ligt bij complexe klachten, waar u mogelijk al langere tijd last van heeft, mijn visie daarop kan interessant zijn voor de aanpak. Samen met u onderzoek ik welke klachten u heeft en welke oorzaken hieraan ten grondslag liggen. U als ervaringsdeskundige van uw eigen lichaam en ik vanuit mijn deskundigheid als fysiotherapeute.

Visie

Holistisch fysiotherapeut

“Een kernwaarde in mijn behandeling is elkaar echt te zien voor wie we zijn en zeker bij existentieel lijden om getuige te zijn van en ondersteuning te geven aan fysieke en emotionele kwetsbaarheid”.